Bericht

Zelfbouwer aan het woord

In deze nieuwsbrief is Gemke Aben aan het woord.
Gemke en haar partner Bert zijn bezig met het uitwerken van hun droomhuis in een rij van 5 in De Boomgaard (B68-72). Hieronder haar verhaal, recht uit het hart geschreven...

"Het gaat om vertrouwen, vertrouwen dat het loopt zoals het moet lopen, dat het niet anders moet of kan, omdat het universum een ander plan voor je in petto heeft!
Twee jaar geleden keken we in de 101 woonidee├źn en zagen we een huis dat 'Mijn houten huis' heette. We werden enthousiast en verwerkten allemaal elementen van dat huis in ons ontwerp voor huizen project nummer 1. Iets minder dan een jaar geleden moesten we afscheid nemen van dat project. Een project wat ons behoorlijk wat bloed, zweet en tranen heeft gekost, waar we heel veel van hebben mogen leren en ons heel veel inzichten heeft gegeven.

Bij het loslaten van huizenproject nummer 1, zocht Bert verder en kwam hij per toeval bij een project dat toch verdacht veel leek op 'Mijn houten huis'. Het huis wat we in het tijdschrift hadden zien staan, werd op een mooie, nieuwe manier aangeboden in een gaaf concept, waardoor het opeens een haalbaar iets leek. Het was bijna te mooi om waar te zijn.

Na een aantal telefoongesprekken, een bezoekje aan Amsterdam en (een paar weken terug) een meeting bij ons thuis, kregen we vandaag de prijs terug van de aannemer. Project 'Mijn houten huis' is wat Bert en mij betreft sinds vandaag omgedoopt tot 'Ons houten huis'.
We voelen onszelf echt gezegend en gelukkig! We gaan nog wat langer dan een jaar genieten van het wonen in de stad, maar verhuizen daarna toch echt naar Lent. Op naar 'Plant je vlag' op naar ruimte, waar dromen verwezenlijkt worden.

Mocht je nou super nieuwsgierig zijn geworden. Check dan even deze site: http://www.arcam.nl/dvda-amsterdam-binnenkijken/

Pssssssssssssst: Het wordt nog steeds een rij van vijf en er zijn nog twee hoekwoningen vrij :)."

Binnenkort op deze website meer over prijs en procedure om in aanmerking te komen voor deze woningen.

Nog geen reacties

questionmark

Wil je reageren? Log dan nu in of maak binnen 5 seconden een account aan en praat met ons mee.

Inloggen