Bericht

Zaterdag 30 april LENTeMARKT

Op zaterdag 30 april staan er weer ruim 40 kramen in de sfeervolle hoogstamboomgaard van Warmoes. In 14 jaar tijd is deze oorspronkelijke 'stekjes- en plantenmarkt'uitgegroeid tot een regionaal begrip.

De LENTeMARKT is een gezellige markt waar zowel beroepskwekers als serieuze hobbyisten naast elkaar hun waren aanbieden. Het aanbod bestaat onder meer uit vaste planten, eenjarige planten, perkplanten, kruiden, zaden, groenteplantjes, (fruit) bomen, -struiken en streekproducten zoals kaas, conifituren, honing en verse asperges. Daarnaast wordt er voorlichting gegeven over o.a. snoeien en bemesten en zijn er kramen met tuin gerelateerde artikelen.

Tevens is de rest van de tuin van Warmoes open voor een bezoekje en is er een gezellig terras waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje. Net als vorig jaar is er weer muziek op en rond het terras.

Tevens worden er leuke (kinder-)activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen zelf broodjes bakken, springtouw maken, geschminkt worden en over over een stormbaan gaan.

De markt is van 10.30 - 16.00 uur en de entree bedraagt € 2,-

zondag 24 april 2016 door Monique Zuuring (Ontwerpteam Vossenpels)

Nog geen reacties

questionmark

Wil je reageren? Log dan nu in of maak binnen 5 seconden een account aan en praat met ons mee.

Inloggen