Bericht

Feestelijke opening BouwLab Nijmegen

Tijdens de feestelijke opening van BouwLab Nijmegen op zaterdag 30 april van 11.00-16:00 uur kun je de tiny houses op de Lentse Warande ook van binnen bekijken.

Kom een kijkje nemen bij het zelfvoorzienend expeditiestation de MIR, bewonder de Watertoren en stel je voor hoe het is om te wonen in de Single Tiny House of in het waterland-huisje. Kunstenaars en architecten die de verschillende objecten gemaakt hebben zijn aanwezig om uitleg te geven bij hun werk.

Voor kinderen (en volwassenen) zijn er workshops Lattedralen, waarin je van latten je eigen bouwwerk maakt. Vintage Sounds System draait de hele dag fijne funk, soul & jazz op BouwLab.

11.30 uur
Officiƫle opening door Pepijn Sluiter (ACN) en Katerien Bast-ter Meulen (Fabrikaat).

De toegang tot BouwLab is gratis.

Deel tijdens de opening van BouwLab jouw idee over de ideale woning en maak kans op een gratis overnachting met ontbijt in de Solid Family of het Waterlandhuisje (vanaf mei ook te huren via AirBnB). Deze en andere bijzondere objecten, zoals het zelfvoorzienend expeditiestation de MIR, een watertoren en de Mill-home zijn te bezoeken in aanwezigheid van de betreffende kunstenaars en architecten. Ook kun je je eigen bijzondere bouwwerk maken tijdens de 'lattedraal-workshops'.

vrijdag 29 april 2016 door Monique Zuuring (Ontwerpteam Vossenpels)

Nog geen reacties

questionmark

Wil je reageren? Log dan nu in of maak binnen 5 seconden een account aan en praat met ons mee.

Inloggen